KONSERT

Erik Sture Larres Stiftelse og Nordic Beats presenterer:

DE LILLOS & KORK

live i marka 

lør 19. aug 2017

2 konserter: 16:00 og 19:30

INFO

Erik Sture Larres Stiftelse har i samarbeid med konsertarrangøren Nordic Beats i lengre tid jobbet med å få på plass konserten som finner sted på det som kanskje er Oslos mest spektakulære konsertarena, Frognerseteren Amfi. Arenaen som har en fantastisk utsikt over Oslo, blir en intim konsertscene med kun 750 plasser, og planen er å etablere en unik konsertarena for fremtiden.

Krinkastingsorkesteret har i de siste årene gjort en rekke spennende samarbeid med artister som Bjørn Eidsvåg, Kurt Nilsen og Vamp. Denne gangen har altså turen kommet til et av Norges meste markante band de siste 30 årene. Lars Lillo Stenberg sier følgende om samarbeidet:

Da vi jobbet med strykere og blåsere i 2009 i forbindelse med jubileumskonserten rundt “Hjernen er alene i Operaen”, fant vi ut at musikken vår fungerte som trekkpapir på orkesterinstrumenter. Siden da har vi tenkt på muligheten av et samarbeid med KORK. I år skal dette bli realisert. 

Tre komponerende arrangører er i gang, og vi er veldig innstilt på et resultat som skal forene deLillos sine enkle sanger med det storslagne i en musikalsk berusende tilstand vi skal leve på langt inn i høstens kveldsmørke. Vi har plukket ut mange av de mest kjente låtene våre, men også noen overraskende innslag. 

Og dagen er 19. august. Statistisk er denne datoen beæret med deilig sensommervær. Dette er siste sommerferiedag og vi kommer til å være et sted der vi vil få en følelse av å sveve over byen. Sånn sett kan du jo gjerne spekulere i noen sangtitler vi har vurdert å fremføre.

BILLETTER

22.04.17

OSLO

TELENOR ARENA

28.04.17

STAVANGER

SØRMARKA ARENA

29.04.17

BERGEN

BERGENSHALLEN